Inge-Lise Nygaard Parsons - sopran

Inge-Lise er opvokset i Haderslev, hvor hun fra en meget ung alder har været involveret i musik. Efter sin eksamen i sang, korledelse og kirkeorgel fra musikkonservatorierne i Esbjerg og København, flyttede hun til London for at fortsætte sine studier hos Jessica Cash og Raymond Connell, og senere hos Emma Kirkby og Linda Hutchison.

Hun har optrådt som solist ved diverse oratorier og kirkelige værker, med en række kor og orkestre fra hele Danmark, herunder Sønderjyllands Symfoniorkester, Storstrøms Amts Kammerensemble, Århus Bach Orkester og flere korbevægelser i London.

Endvidere har hun optrådt ved talrige kammermusikkoncerter, både i Danmark og England, med særlig vægt på barok og moderne musik. En lidenskabelige interesse for tema og programsammensætning resulterer i koncerter fulde af fantasi og atmosfære. Hun elsker at introducere publikum for nye musikalske oplevelser og opfører derfor ofte musik der sjældent tidligere er hørt. 

"Inge-Lise Parsons er en lidenskabelig sanger og en begavet musiker. Tidlig musik og moderne sang gøres levende med hendes engagerende personlighed og hendes friske, klare og muntre tone ".

Sangprofessor Raymond Connell -
Guildhall School of Music og Drama

Language:
Site in english

Om denne side:
Læs mere..